پنکیک صبحانه

طرز تهیه پنکیک برنجی + عکس

پنکیک برنج کمی شبیه پودینگ برنج است، اما ظاهری فوق العاده ترد و ترد دارد. من شخصا شکر زیادی در پنکیک برنجم نمی‌ریزم، زیرا معمولاً از عسل استفاده میکنم(شکا میتونید از مربا استفاده کنید)، بنابراین خود پنکیک برنج خیلی شیرین نیست. اگر می خواهید پنکیک به خودی خود کمی شیرین تر شود و از عسل یا مربا استفاده نکنید، سعی کنید 1-2 قاشق چایخوری شکر به مایع پنکیک خودتون اضافه کنید.

 

پن کیک
تصویر پنکیک برنج و دارچبن

طرز سرو پنکیک برنجی

شما میتونید بعد از پخت پنکیک برنجی مقداری عسل و کره روی پنکیک هاتون بریزید و طعم خوشمزه اون رو دو چندان کنید.

سعی کنید از برنج باقی مانده از شب قبل برای تهیه این پنکیک برنجی سریع و آسان برای صبحانه استفاده کنید. ضایعات مواد غذایی را کاهش دهید و بودجه خود را کنترل کنید!

مواد مورد نیاز برای پخت پنکیک برنجی

  1. یک و نیم پیمانه برنج پخته(ما از برنج عنبربو استفاده مکنیم)
  2. یک عدد تخم مرغ بزرگ
  3. نصف قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  4. نصف قاشق غذاخوری دارچین
  5. یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
  6. شکر در صورتی که از عسل و مربا استفاده نمیکنید
  7. روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن

روش پخت پنکیک برنجی

  1. باقی مانده برنج، تخم مرغ، وانیل، دارچین و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  2. 1/2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز را به یک تابه بزرگ و نچسب (چدن، سرامیک یا تفلون به انتخاب خود) اضافه کنید. با استفاده از یک فنجان اندازه گیری 1/4 فنجان، مقداری از مخلوط برنج را در تابه داغ بریزید. از یک کاردک برای فشار دادن تپه برنج به سمت پایین استفاده کنید تا ضخامت آن حدود یک و نیم سانت شود.
  3. پنکیک ها را برای چند دقیقه از هر طرف بپزید تا سفت، کمی قهوه ای و از بیرون ترد شوند. سعی نکنید پنکیک‌ها را قبل از اینکه تخم‌مرغ‌ها ببندند، برگردانید، در غیر این صورت پنکیک شما از هم وا میرود. قبل از اینکه بخواهید برگردانید مطمئن شوید که کل پنکیک روی کاردک است.
  4. بعد از پختن سه پنکیک اول، ½ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز دوم را به ماهیتابه اضافه کنید و دسته دوم را به همین ترتیب بپزید.
طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک برنج قدم به قدم +عکس

طرز تهیه پن کیک

با 1.5 پیمانه برنج پخته و خنک شده شروع کنید(ما از برنج عنبربو باقی مانده از شام شب قبل استفاده میکنیم شما هم سعی کنید از برنج باقی مانده خود استفاده کنید). آن را به همراه یک تخم مرغ، ½ قاشق چایخوری دارچین، ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل و ¼ قاشق چایخوری نمک و درصورت تمایل  شکر به یک کاسه اضافه کنید.

پن کیک

مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل مایعی خمیری در بیایند.

برنجی طرز تهیه پنکیک

حدود ½ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن، مخلوط پنکیک برنج را در حدود ¼ پیمانه در تابه بریزید. پنکیک ها را کمی فشار دهید تا صاف شوند (به جای تپه)، ضخامت آنها را حدود یک و نیم سانت بگذارید.

روش پخت پنکیک

پنکیک های برنج را برای چند دقیقه از هر طرف تا زمانی که کمی قهوه ای و ترد شوند بپزید. اگر سعی کنید آنها را خیلی زود برگردانید، قبل از اینکه تخم مرغ ها سفت شوند، از هم وا میروند، پس صبور باشید! بعد از پختن دسته اول، ½ قاشق غذاخوری روغن دیگر به ماهیتابه اضافه کنید و دسته دوم را به همین ترتیب بپزید.

پنکیک صبحانه

پس از پخت در یک بشقاب قرار دهید و اگر از شکر در مخلوط استفاده نکردید با عسل یا مربا و کره سرو کنید!

شما عزیزان میتوانید همین الان جهت خرید برنج عنبربو با تخفیف ویژه اقدام نمایید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید