طرز پخت برنج عنبربو

طرز پخت برنج عنبربو

هر روز به طرفداران برنج عنبربو اضافه میشود! چه به خاطر خواص برنج عنبربو ویا به خاطر عطر بی نظیر و ارگانیک بودن آن مصرف کنندگان برنج در کشور محصول جدیدی پیدا کرده اند که نه تنها قیمتی مناسب دارد بلکه موجبات سلامت را برایشان فراهم میکند.
معمولا اولین مشکل افراد پس از مهاجرت از برنج های باسماتی و برنج های شمال به برنج عطری جنوب یا عنبربو طرز پخت آن است چرا که برنج عنبربو با برنج شمال تفاوت هایی دارد ؛به همین منظور مقاله ای آماده کردیم تا طرز پخت برنج عنبربو و نکات مربوط به آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مرحله اول

ابتدا برنج عنبربو را خوب با آب شسته و آبکشی کنید؛ سپس برنج و آب را در قالبمه ای متناسب با حجم برنج خود بریزید.
نسبت آب به برنج برای پخت کته عنبربو یک به دو است(به ازای هر پیمانه برنج 2 پیمانه آب در قابلمه بریزید) همچنین برای تنظیم مقدار آب میتوانید انگشت اشاره خود را روی سطح برنج قرار دهید و به اندازه یک بند انگشت آب بریزید.

طرز پخت برنج عنبربو

مرحله دوم

نمک و روغن را به مقدار لازم به مخلوط آب و برنج اضافه کنید
و شعله اجاغ را روشن کنید.حتماً نمک را قبل از قرار دادن قابلمه روی حرارت اضافه کنید، چون باعث می شود دانه های برنج حالت خودشان را نگه دارند و وا نروند.
میزان نمک مناسب برای دو پیمانه برنج، به اندازه یک قاشق چای خوری سرخالی

مرحله سوم

شعله اجاق را زیاد کنید و بگذارید تا برنج در آب جوش بخورد تا جایی که آب قابلمه کاملا خشک و تبخیر شود و سوراخ های ریزی بر روی سطح برنج ایجاد شود.
پس از تبخیر کامل آب وقت آماده کردن دمکنی و درب قابلمه است.

طرز پخت برنج عنبربو مرحله سوم

مرحله چهارم

درب قابلمه را بذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت 30 دقیقه روی کمترین حرارت ممکن دم بکشد.
بسته به بافت مورد نظر برنج میتوانید زمان دم برنج را کاهش دهید تا برنجی سفت تر حاصل شود. معمولا برنج های سایز متوسط زمان کمتری برای دم کشیدن نیاز دارند پس سعی کنید در اولین پخت قلق گیری کنید.

برای مثال اگر برنج شما کمی شفته شد دفعات بعدی مدت دم کشیدن یا میزان آب را کاهش دهید.

طرز پخت برنج عنبربو مرحله 4
نکته کاربردی در پخت برنج عنبربو

کته کردن برنج عنبربو باعث حفظ مواد مغذی آن می شود. در واقع آبکش کردن برنج باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب آن مثل انواع ویتامین های B می شود. بررسی ها نشان داده است در هر 100 گرم کته در حدود 170 کیلو کالری وجود دارد. به علاوه برنج کته برای بیماران دیابتی هم انتخاب بهتری است. پس بهتر است برای حفظ سلامتی خودمان برنج را کته کنیم.

برنج کته عطری به مراتب بهتر و بی نظیر تری به شما ارائه میدهد پس سعی کنید فرزندان خود را از همان کودکی به خوردن برنج کته عادت دهید تا در بزرگسالی با بحران اضافه وزن ،دیابت و دیگر بیماری هایی که ناشی از کمبود ویتامین های مغزی هستن دچار نشوند.

خرید مستقیم برنج عنبربو

1 دیدگاه دربارهٔ «طرز پخت برنج عنبربو»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید