Contents
کباب کوبیده
کباب کوبیده (کوبیده کباب) با گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله یا ترکیبی از این دو درست می شود. کوبیده بدون شک یکی از محبوب ترین کباب هایی است که می توانید در خیابان های ایران پیدا کنید. این کباب معمولاً روی ذغال داغ کباب میشود و در رستورانها و جیگرکی ها سرو میشود. این کباب عطری بهشتی دارد و غیر ممکن است کسی در نزدیکی شما مشغول پخت آن باشد و شما بی خبر بمانید.

تکنیک درست کردن کباب به اندازه دستور پخت غذا مهم است، اگر بیشتر اهمیت نداشته باشد کمتر نیست! پس مهم نیست که چقدر یک دستور پخت غذا عالی باشد ؛اگر تکنیک به درستی انجام نشود،می توان گفت نتیجه ناامید کننده خواهد بود! ما امروز تکنیک کباب کردن کوبیده را مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد، پس خیالتان راحت باشد که این آخرین روش پخت کبابی است که به آن نیاز خواهید داشت.

مواد مورد نیاز و دستور پخت کباب کوبیده
این دست پخت مناسب برای 10 سیخ کباب است. وسائل مورد نیاز شما برای این غذا شامل منقل ذغالی یا گازی و سیخ کوبیده است.
مواد لازم:
1.نیم کیلو گوشت گوساله(80 درصد گوشت20 درصد چربی)
2.نیم کیلو گوشت گوسفندی(80 درصد گوشت 20 درصد چربی)
3. دو پیاز متوسط زرد(رنده و آب گیری شده)
4.سیر(3 حبه رنده شده)
5.یک تخم مرغ
6.یک قاشق غذا خوری سماق
7.یک قاشق چای خوری نمک
8.نصف قاشق چای خوری فلفل
9.نصف قاشق چای خوری زعفران یا زردچوبه
10. کره به مقدار لازم برای مالید روی کباب ها.
(سبزیجات کبابی)
برای این کباب میتوانید به طیع و تعداد مورد نطر از گوجه و فلفل دلمه کبابی استفاده کنید.
دستور پخت کباب کوبیده:
- شما به سیخ کوبیده نیاز دارید.
- برای بهترین نتیجه، گوشت باید تازه (نه از قبل منجمد) و در دمای اتاق باشد.
- پیازها را رنده کنید تا کاملا آبدار شود. یک توری فلزی ظریف را روی یک کاسه قرار دهید و پیاز فرآوری شده را با فشار دادن آن با کاردک صاف کنید. آب پیاز را دور بریزید.
- تفاله پیاز باقی مانده را به یک کاسه متوسط اضافه کنید.
- گوشت چرخ کرده و گوشت گوسفند، سیر ریز شده، نمک، ادویه و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید. همه مواد را چند دقیقه ورز دهید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کند و بدون اینکه از هم جدا شود به هم بچسبد.
- یک کاسه کوچک را با آب لوله کشی پر کنید، این آب برای خیس کردن انگشتانتان است تا هنگام درست کردن کباب، گوشت به آنها نچسبد.
- مخلوط گوشت کباب کوبیده را به 10 توپ مساوی تقسیم کنید.
- یکی از گلوله های گوشت را در کف دست بگیرید و سیخ را روی آن قرار دهید و گوشت را دور سیخ فشار دهید. وقتی مطمئن شدید که گوشت نمی افتد، شروع به فشار دادن آن از بالا به پایین کنید و قسمت وسط سیخ را بپوشانید. بالا و پایین سیخ را خالی بگذارید. انگشتان خود را با آب خیس کنید و به فشار دادن و پخش یکنواخت گوشت در سیخ ادامه دهید. ضخامت گوشت در اطراف سیخ باید حدود 1سانت باشد.
- سیخ را به آرامی روی یک سینی کم عمق به صورتی قرار دهید تا گوشت به کف سینی برخورد نکند. به درست کردن بقیه کباب ها ادامه دهید.
- منقل خود را با زغال پر کنید و آن ها را آتش بزنید. زغالها وقتی خاکستری شدند و با خاکستر پوشانده شدند آماده هستند.
- اگر سبزیجات کباب می کنید، بهتر است آنها را جدا از کباب ها به سیخ بکشید. ما از سیخ های نازک تری برای سبزی ها استفاده می کنیم چون اگر سیخ ها خیلی گشاد باشند سبزی ها پاره می شوند.
- کباب شدن سبزیجات بیشتر از گوشت طول می کشد، بنابراین اگر فضا محدود است، ابتدا سبزیجات را کباب کنید و زیر فویل آلومینیومی گرم نگه دارید. اگر سطح منقل بزرگ است ،ابتدا سبزیجات را کباب کنید و در نیمه راه کباب را اضافه کنید.
- تا جایی که می توانید سیخ کباب را روی منقل بگذارید، حتما بین آنها فاصله بگذارید. به محض اینکه چیدن تمام سیخ ها تمام شد، شروع به چرخاندن سیخ اول کنید و بقیه را به ترتیبی که روی کباب پز قرار داده اید، بچرخانید. دلیل این چرخش سریع این است که دو طرف کباب ها برای مدت کوتاهی بپزند تا گوشت دور تا دور بپزد و سفت شود و از سیخ نیفتد. کباب ها را زیاد نپزید زیرا نازک هستند و خشک می شوند. کباب ها باید از بیرون رنگ کبابی خوبی داشته باشند و دیگر رنگ صورتی نداشته باشند، اما همچنان بسیار آبدار باشند.
- وقتی کباب ها آماده شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید و در ظرفی که با فویل آلومینیومی بزرگ پوشانده اید قرار دهید. کباب ها را با فویل پوشانده تا سرد نشوند.
- کره آب شده را با قلم مو روی کباب ها بمالید.
- شما میتوانید این کباب را هم با نان به صورت خوراک یا همراه با بارنج به صورت چلو کباب سرو کنید.

طرز پخت کباب کوبیده


پیاز را با کوچکترین حالت رنده کنید. سپس به الک منتقل کنید و با قاشق روی آن فشار دهید تا تمام آب پیاز گرفته شود. مایع را دور بریزید و تفاله پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.


برای بهترین نتیجه، بهتر است این کباب را با گوشت چرخ کرده گوسفندی تازه، که قبلا منجمد نشده، در دمای اتاق درست کنید. تفاله گوشت و پیاز را با بقیه مواد مخلوط کرده و با انگشتان دست ورز دهید.


بعد از چند دقیقه ورز دادن مخلوط کباب کوبیده شبیه خمیری یک دست می شود که به هم می چسبد و وقتی آن را در دست بگیرید از هم نمی پاشد. با مخلوط یک گلوله درست کنید و یک سیخ فلزی به عرض 2.5 سانت روی آن قرار دهید، سپس با باز و بسته کردن انگشتان دست، شروع به پخش گوشت در قسمت وسط سیخ کنید تا مخلوط به سیخ محکم بچسبد. دقت کنید که چند سانت از قسمت نوک و دسته سیخ را برای گذاشتن سیخ ها روی لبه منقل خالی بگذارید. ضخامت مخلوط گوشت باید در اطراف سیخ حدود 1 سانت باشد.


گوشت را بین انگشت شست و اشاره فشار دهید تا چندین فرورفتگی با فاصله حدود 1 اینچ از هم ایجاد شود. کباب های آماده شده را در سینی کم عمق با کناره های برآمده یا ظرف پخت بچینید تا گوشت به کف سینی برخورد نکند چون به آن میچسبند.


سیخ های باریک بهتر از سیخ های پهن برای سبزیجات جواب میدهند. آماده شدن سبزیجات بیشتر طول می کشد، بنابراین اگر فضای کافی در منقل وجود دارد با سبزیجات شروع کنید و بعد از نیم پز شدن گوجه ها ،سیخ های کباب را اضافه کنید. اگر فضا محدود است ابتدا سبزیجات را کباب کنید. کوبیده ها فقط چند دقیقه طول می کشد تا کباب شوند. کباب ها را روی کباب پز یا منقل بچینید و بلافاصله شروع به چرخاندن آنها به ترتیبی که قرار گرفتند کنید. یعنی از اولین سیخ که روی منقل داغ گذاشته بودید شروع کنید و تا بقیه سیخ ها ادامه دهید. دلیل این امر این است که اگر هنگام چرخاندن آن یک طرف کباب پخته باشد ،قسمت نپخته آن می افتد. بعد از اینکه کباب ها از دو طرف کباب شدند، می توانید دوباره آن ها را برگردانید تا به سلیقه شما کباب شوند.

کباب کوبیده به طور سنتی با برنج ایرانی داغ همراه با کره و سماق سرو می شود. نوشیدنی منتخب معمولاً دوغ و نعنا است. ما ایرانی ها چلوکاب (برنج و کباب) خود را با تکه های پیاز خام (قرمز یا سفید) و سبزی خوردن مصرف میکنیم پس حتما سعی کنید با این مواد سفره های خود را رنگین تر کنید.
خرید فوری برنج عنبربو امساله
-
برنج عنبربو شوشتر روزبه 10 کیلویی ارسال رایگان (امساله)
تومان1.150.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبربو عمده شوشتر
تومان1.200.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبر بو شوشتر روزبه 5 کیلویی
تومان750.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبر بو شوشتر روزبه 10 کیلویی ارسال رایگان
تومان1.150.000امتیاز 4.80 از 5 -
برنج عنبر بو خوزستان
امتیاز 0 از 5تومان780.000قیمت اصلی تومان780.000 بود.تومان650.000قیمت فعلی تومان650.000 است.