برنج عنبربو
در سال های اخیر با افزایش چشمگیر قیمت ها هر روز مردم بیشتری به برنج های خارجی رو می آورند و گاها سلامت غذایی خود را به خطر می اندازند.
همچنین با ظهور پدیده گیاه خواری و ویگنیسم در ایران مردم زیادی تمایل به مصرف هر چه بیشتر مواد غذایی گیاهی پیدا کرده اند! به همین دلایل بود که مردم ایران به زودی متوجه نامناسب بودن برنج های خارجی و برنج شمال برای سلامت خود شدند! اما راهکار چیست؟ چگونه میتوان از یک ایرانی خواست تا رژیم غذایی خود را تغییر دهد و برنج که گویی عشق اول و آخر ما ایرانیان در آشپزی است را از روی سفره هایمان حذف کنیم؟
ورود برنج عنبر بو به ایران
خوش بختانه پس از گذشت سالها از ورود برنج به ایران در اوایل دهه 80 میلادی برنجی در جنوب ایران کشت شد با نام برنج عنبربو!
برنجی که تمام مشکلات مصرف کننده آگاه را حل میکرد و هم برای سلامتی مفید بود و هم از نظر قیمت مناسب! این برنج به دلیل فیبر بالایش بسیار سبک است و نسبت به باقی برنج های ایرانی قند کمتر دارد از همین رو به سرعت جایگاه ویژه ای روی سفره های ما ایرانیان پیدا کرد!
تلاش ما فراهم کردن راهی نو برای زندگی سالم تر از مسیر تغذیه ای سالم است.
امروز با فراهم آوردن محصولی غنی و مغذی با نام برنج عنبربو ما به هدف خود یعنی زندگی سالم نزدیک تر میشویم.