Contents
طرز تهیه ساده ترین سالاد ماکارونی سرد
این سالاد خنک به خوبی مزه ها را در خود نگه میدارد و حتی پس گذشت از چند روز در یخچال شما خراب نمیشود، بنابراین میتوانید کاسهای بزرگ برای یک وعده درست کنید و اگر کامل استفاده نکردید در طول هفته یک غذای خوشمزه خواهید داشت که از فرزندانتان گرفته تا مادر شوهرتان از خوردن آن لذت خواهند برد!
این دستور واقعاً به سادگی جوشاند آب و ریختن چند ماده کلیدی سالاد ماکارونی است. فقط به این فرمول ساده پایبند باشید، پاستا را به درستی خنک کنید و هر بار که نیاز به درست کردن سالاد پاستا داشتید از این سس خوشمزه استفاده کنید. در اینجا یک دستور العمل سریع و آسان سالاد ماکارونی برای شما آماده کردیم که میتوانید برای همیشه یه خاطر بسپارید و فقط از آن استفاده کنید!
سالاد ماکارونی بسیار آسان
در اینترنت روش های پخت سالاد ماکارونی سرد زیادی وجود دارد، اما به دلایل زیر فقط باید روش پخت مارا حفظ باشید:
1.سس آن به راحتی از چیزهایی که در یخچال و کابینت شما وجود دارد درست میشود.
2.طعم آن کاملا شبیه نمونه ایتالیایی آن است.
3.هیچ سس مایونزی در آن استفاده نشده پس نیازی نیست نگران فاسد شدن آن در پیک نیک یا نگهداری بلند مدت در یخچال باشید!
با این حال، مهم ترین نکته راجع به این سالاد ماکارونی زمان پخت 30 دقیقه ای آن است!!
نکات در کلیدی تهیه سالاد ماکارونی
1.برای هر 200گرم ماکارونی خشک، 400 گرم مخلوط سالاد نیاز است.
2.حداقل نیمی از مواد تشکیل دهنده سالاد ماکارونی را پنیر، گوشت (منظور از گوشت پروتئین است شما میتوانید ازکالباس یا سوسیس یا حتی نخود استفاده کنید)و سایر مواد تشکیل میدهد.
3.سالاد ماکارونی خود را با حدود سه چهارم پیمانه سس بپوشانید.

مواد مورد نیاز برای سالاد پاستا
این دستور بر اساس فرمولی است که شما به راحتی می توانید آن را با میکس های مورد علاقه خود تطبیق دهید. زیتون دوست ندارید؟ گوجه فرنگی خشک شده را اضافه کنید. به سس مایونز علاقه ای ندارید؟ میتونید پنیر فتا یا موزارلا استفاده کنید!!
1.پاستا: از نودل دوری کنید و به سراغ ماکارونی های شکلی بروید.
2.سبزیجات: در اینجا من از گوجه فرنگی و خیار استفاده کردم، اما شما واقعاً می توانید هر چیزی اضافه کنید. هدف شما افزودن بافت و رنگ است. شما میتونید مقداری فلفل دلمه ای نازک، هویج نیم پز شده،نخود فرنگی، پیازچه خرد شده درون سالادتان بریزید. اگر می خواهید سالاد تندی داشته باشید میتونید از فلفل تند استفاده کنید.
3.پنیر: موتزارلای کمی گران است، پس می توانید این سالاد را با پنیر فتا مکعبی درست کنید یا از مایونز استفاده کنید.
4.پروتئین: کالباس همیشه محبوب دلهاست، اما اگر دوست ندارید می توانید مرغ خرد شده یا سوسیس از قبل سرخ شده مکعبی را نیز اضافه کنید. اگر به دنبال یک گزینه گیاهی هستید، یک قوطی نخود پخته اضافه کنید.
5.مزه های اضافه: گوجه فرنگی خشک شده و زیتون هم رنگ و هم طعم را به سالاد اضافه می کند. یک مشت سبزی تازه مانند ریحان و جعفری خرد شذه نیز طعم بینظیری به سالاد میدهد.

مواد مورد نیاز
برای سس سالاد(در صورتی که از مایونز استفاده نمیکنید):
- نصف پیمانه روغن زیتون
- سرکه بالزامیک
- جعفری و شوید خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چای خری شکر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد ماکارونی:
- نصف پیاز قرمز(مکعبی خرد شده)
- 300 گرم پاستای فرمی
- 200گرم گوجه گیلاسی نصف شده
- صد گرم پنیر فتای مکعبی خرد شده(به جای پنیر میتوانید از مایونز استفاده کنید)
- یک عدد خیار متوسط از وسط قاچ شده و ورقی خرد کنید.
- کالباس به صورت رشته ای خرد شده
- زیتون بدون هسته
- یک چهارم پیمانه سبزیجات تازه مانند جعفری
سالاد ماکارونی
طرز تهیه سس سالاد ماکارونی
نصف پیمانه روغن زیتون، یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک، نصف قاشق چایخوری شکر، 1 حبه سیر خرد شده، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه . مواد را همراه با شوید و جعفری خرد شده در یک کاسه کوچک و هم بزنید تا ترکیب شود.
پیاز قرمز را در سس نرم کنید
پیاز قرمز ریز خرد شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط سس را در حالی که بقیه سالاد را آماده می کنید کنار بگذارید تا نرم شود.
پاستا را بپزید
2 لیتر آب نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش آورید. 300 گرم ماکارونی را اضافه کنید و بپزید تا- نرم با کمی جویدنی شوند – حدود 8 دقیقه طول میکشد. در همین حال، یک حمام یخ در یک کاسه بزرگ آماده کنید.(باید ماکارونی را به سرعت سرد کنید وگرنه حتی وقتی که از آب جوش خارجش میکنید فرایند پختش ادامه پیدا میکنه)
پاستا را سریع خنک کنید
پاستا را در آبکش بریزید و زیر آب سرد بریزید. آبکش را در حمام یخ فرو کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
مواد سالاد ماکارونی را در ظرفی بریزید
سس و تمام مواد آماده پاستا را در ظرفی مناسب بریزید و شروع به همزدن کنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند.
قبل از سرو به مدت 30 دقیقه در یخچال سرد کنید
قبل از سرو، سالاد ماکارونی را حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم آن با هم ترکیب شود.