Contents
سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی یک غذای کلاسیک و آسان است که با کدو تنبل تازه درست می شود این سوپ به دلیل مغزی بودن کدو برای سلامت شما در فصل سرد سال بسیار مفید است. سوپ کدو حلوایی بافتی ضخیم، خامه ای و خوشمزه داردو قطعا ارزش حداقل یک بار امتحان کردن را دارد، مطمئن باشید این آخرین دستور پختی است که برای سوپ کدو حلوایی نیاز خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی
- 1.2کیلوگرم کدو حلوایی پوست کنده
- پیاز(رنگش فرقی نمیکند) یک عدد خرد شده
- 2 حبه سیر پوست کنده
- عصاره گوشت مایع(3پیمانه) اگر جامد بود 1 حبه عصاره گوشت(در صورت استفاده از عصاره جامد به 3 پیمانه آب نیاز است)
- نمک و فلفل
- شیر و خامه یا کره(180 میلی لیتر) *کاملا اختیاری*

سوپ کدو تنبل
به نظر من برخی از دستور پخت ها را باید همانطور که طبیعت در نظر گرفته ساده نگه داشت؛ سوپ کدو حلوایی قطعا یکی از آن غذاهاست. طعم طبیعی کدو تنبل به اندازه ای خوب است که برای تهیه یک سوپ زیبا، خامه ای شما رو از هرچیز دیگه ای بی نیاز میکنه!
فوت کوزه گری یک سوپ کدو خوشمزه پیاز و سیر است!
مواد لازم برای سوپ کدو حلوایی
برای تهیه این سوپ کدو حلوایی فوق العاده سریع و آسان به مواد زیر نیاز دارید:
کدو تنبل – پوست کنده و خرد شده به تکه های بزرگ.
پیاز و سیر – فوت کوزه گری که طعم و مزه سوپ را اضافه می کند!!
عصاره گوشت – برای یک سوپ کدو تنبل خوشمزه تر، از آبگوشت غافل نشوید!
شیر، خامه یا نیم و نیم در انتها هم بزنید. خامه برای این روش پخت ضروری نیست اما به سوپ قوت بیشتری میدهد! برای غلیظ شدن سوپ نیازی به خامه ندارید. تمام غلظت سوپ از خود کدو تنبل است. من معمولا به جای خامه سوپ کدو حلوایی را با شیر درست می کنم.
اگر خامه ندارید اما می خواهید سوپتان قوت بیشتر داشته باشد، فقط کمی کره اضافه کنید!

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی:
1.کدو تنبل پوست کنده، پیاز، سیر، آب گوشت/آب و آب را در یک قابلمه بریزید.
2.به سرعت به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کدو حلوایی بسیار نرم شود.
3.از مخلوط کن چوبی استفاده کنید یا به مخلوط کن انتقال دهید تا صاف شود. و
4.نمک و فلفل را به سلیقه تنظیم کنید، سپس شیر یا خامه را اضافه کنید – هر کدام که ترجیح می دهید.
5.فوت کوزه گری سیر و پیاز است. اضافه کردن این دو طعم و مزه را منقلب میکند!
دستور پخت سوپ کدو حلوایی
- کلو حلوایی پوست کنده شده را به قطعات 3 سانتی برش دهید
- کدو تنبل، پیاز، سیر، عصاره آبگوشت و آب را در یک قابلمه بریزید – مایع کاملاً همه کدو را نمی پوشاند. درب آن بگذارید تا مایع به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آب بجوشد تا کدو حلوایی نرم شود(تا زمانی که چاقو به راحتی از کدو های پخته عبور کند) – حدود 10 دقیقه.
سوپ را روی حرارت بردارید و از مخلوط کن دستی استفاده کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود (نکته 3 برای مخلوط کن). شما میتوانید مخلوط را درون غذا ساز بریزید ولی حتما آن را خنک کنید وگرنه غذا ساز منفجر میشود!
- با نمک و فلفل مزه دار کنید، با خامه هم بزنید (بعد از افزودن خامه سوپ را هرگز نجوشانید، خامه شکافته می شود).
- سوپ را با نان داغ نوش جان کنید.
