Contents
پلو لبنانی
این پلو آسان برنج لبنانی (برنج عربی) یک از غذا های اصلی در آشپزی خاورمیانه ای است. رشته فرنگی یا ورمیشل برشته شده، برنج و آب مرغ، غذای جانبی معطری را ایجاد می کند که هوش را از سر هر کسی میبرد! پلو لبنانی را متوانید با کباب، شاورما، خورش و خیلی چیزهای دیگر سرو کنید!
ورمیشل سرخ شده
ما همیشه در مقدار ورمیشلی که به برنج لبنانی اضافه می کنیم کمی زیاده روی می کنیم شما سعی کنید اگر پرهیز غذایی دارید اینکار را نکنید. در واقع، من احتمالاً باید این برنج را برنج عربی بنامیم دقیقا همانطوری که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه با نامهای مختلف، مانند برنج مصری و غیره شناخته میشود.

پخت پلو لبنانی
پخت برنج لبنانی یا پلو لبنانی با ماکارونی ورمیشل خشک شروع می شود. ما آن را در روغن برشته می کنیم تا رنگ قهوه ای طلایی زیبایی را به آن بدهیم. سپس برنج آبکش شده را اضافه میکنم و اجازه میدهم تا داخل روغن بپزد تا شفاف شود و فقط کمی شروع به جلز و ولز کردن بیوفتد.سپس آب مرغ(آب مخلوط شده با عصاره مرغ) را دو برابر برنج میزنیم و میگذاریم برنج بپزد و تا آب آن گرفته شود. پس از پخت پلو لبنانی آن را در کنار کفتای خانگی، مرغ کبابی، با خورش عدس یا بامیه، حمص، بابا گانوش یا با سالاد شیرازی سرو کنید. برنج لبنانی را فقط با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید یا می توانید مغز کاج برشته شده یا بادام خلال شده را نیز اضافه کنید.
ما تقریباً همیشه برنج ورمیشل را در یخچالم داریم چون بسیار خوشمزه است و با بسیاری از غذاها به زیبایی جفت می شود.

مواد لازم برای برنج لبنانی (پلو لبنانی)
- برنج سفید دانه بلند: اولین چیزی که باید بدانید این است که برای این دستور، از نسبت 1:2 برنج به آب استفاده می کنیم. بنابراین اگر 1 فنجان برنج درست می کنید، از دو فنجان آب استفاده می کنید. نکته دوم این است که باید برنج خود را زیر آب جاری سرد بشویید تا تا حد امکان از شر نشاسته خلاص شوید. به خاطر داشته باشید که برای این دستور می توانید از برنج معمولی دانه بلند، برنج باسماتی یا برنج پارابویل استفاده کنید. تنها کاری که در صورت استفاده از برنج پارابویل شده باید انجام دهید، این است که مایع را به اندازه 1/4 فنجان کاهش دهید تا مطمئن شوید که در همان زمان جذب می شود. برای این دستور، می توانید از خیساندن برنج صرف نظر کنید، نیازی نیست! در این غذا نمیتوان از برنج ایرانی مانند برنج شمال و یا برنج عنبر بو استفاده کرد چون تحمل فشار پخت را ندارند و شفته میشوند.
- روغن حیوانی: من از روغن کرمانشاهی برای برشته کردن ورمیشل برای برنج لبنانی یا پلو لبنانی استفاده می کنم. همچنین در صورت تمایل می توانید از ترکیب کره و روغن زیتون یا در صورت تمایل می توانید از تمام روغن زیتون استفاده کنید. روغن کرمانشاهی فقط به برنج طعم لوکس بیشتری می دهد.
- رشته فرنگی ورمیشلی:ماکارونی ورمیشل را خیلی راحت در خواربارفروشی ها پیدا میشود. اکثر خواربارفروشی های رایج جعبه هایی از ورمیشل شکسته را نیز حمل می کنند. همچنین می توانید به جای ورمیشل از پاستا فیدیو استفاده کنید.
- آب مرغ/عصاره مرغ: من دوست دارم از آب مرغ یا آب گوشت برای جوشاندن برنج استفاده کنم. من احساس می کنم که به برنج طعم بیشتری نسبت به استفاده از آب می دهد. من از آب مرغ کم نمک استفاده میکنم تا مطمئن شوم برنج خیلی شور نیست، اما میتوانید به جای آن از آب یا آب سبزیجات استفاده کنید تا این دستور برای گیاهخواری هم مناسب باشد. پس درصورتی که برای پخت برنج عصاره مرغ در دسترس نداشتید مشکلی نیست و میتوانید با همان آب خالی هم غذا را درست کنید.
- نمک: از آنجایی که من از آب مرغ کم سدیم استفاده می کنم، دوست دارم 1/4 قاشق چای خوری نمک اضافه کنم تا مطمئن شوم برنج به درستی نمک زده شده است.
مقدار مواد مورد نیاز برای تهیه پلو لبنانی
- 2 فنجان برنج سفید دانه بلند
- 2 قاشق غذاخوری روغن (یا کره و روغن 50:50)
- ¾ فنجان پاستا ورمیشل
- 4 فنجان آب مرغ کم سدیم (یا آب)
- ¼ قاشق چایخوری نمک کوشر

طرز تهیه پلو لبنانی
- آبکشی: برنج را به یک صافی مشبک اضافه کنید. به مدت 2-3 دقیقه زیر آب سرد و جاری بشویید. با نوک انگشتان برنج را با حرکات دایره ای در الک بمالید تا آب شفاف شود. سپس کنار بگذارید.
- سرخ کردن ورمیشل: روغن را به یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط اضافه کنید. وقتی روغن کرمانشاهی ذوب شد، ورمیشل را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. حدود 4-5 دقیقه در صورت نیاز حرارت را از متوسط به کم تغییر دهید. به آن دقت کنید و مرتباً آن را هم بزنید.
- برنج درست کنید: وقتی ورمیشل طلایی شد، برنج آبکش شده را اضافه کنید و اجازه دهید 3 دقیقه برشته شود و مرتباً هم بزنید تا ورمیشل یا برنج نسوزد. متوجه خواهید شد که برنج در انتهای آن شروع به ترکیدن می کند. آب مرغ و نمک را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و به جوش بیاورید. یک بار هم بزنید، سپس با یک درب محکم بپوشانید. حرارت را کم کنید و بگذارید 15 دقیقه یا تا زمانی که آب آن خشک شود و برنج دم بکشد.
- سرو: اجاق گاز را خاموش کنید. و سرو کنید.

خرید برنج عنبر بو
-
برنج عنبربو شوشتر روزبه 10 کیلویی ارسال رایگان (امساله)
تومان1.150.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبربو عمده شوشتر
تومان1.200.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبر بو شوشتر روزبه 5 کیلویی
تومان750.000امتیاز 0 از 5 -
برنج عنبر بو شوشتر روزبه 10 کیلویی ارسال رایگان
تومان1.150.000امتیاز 4.80 از 5 -
برنج عنبر بو خوزستان
امتیاز 0 از 5تومان1.900.000قیمت اصلی تومان1.900.000 بود.تومان1.600.000قیمت فعلی تومان1.600.000 است.