کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی شکلاتی + ویدیو

کوکی شکلاتی

با یک سرچ ساده در اینترنت متوجه خواهید شد که هزاران دستور پخت کوکی شکلاتی در این دنیا وجود دارد. هر کس مورد طرز تهیه کوکی شکلاتی مورد علاقه خود را دارد! ما این روش رو پس از چندین بار امتحان و پرسش و پاسخ از فامیل برای آموزش به شما انتخاب کردیم  امیدواریم از پخت و خوردن این کوکی ها همرا با یک لیوان شیر داغ لذت ببرید.

بهترین چیز راجع به این طرز پخت عدم نیاز به میکسر و تجهیزات شیرینی پزی اونه! شما فقط به یک فر نیاز دارید و میتوانید بجای چیپس شکلاتی از تکه‌های شکلات شکسته استفاده کنید

کوکی شکلاتی 2

مواد لازم اصلی برای کوکی‌ شکلاتی

خمیر کوکی از مواد استاندارد کوکی شما تهیه می شود: آرد، مخمر، نمک، شکر، کره، تخم مرغ و وانیل. این نسبت و دمای آن مواد است که این دستور غذا را از بقیه متمایز می کند.

  • کره آب شده: کره ذوب شده جویدنی ترین کوکی ها را تولید می کند. با این وجود کره میتونه باعث چرب شدن کوکی های شما بشه، بنابراین مطمئن شدیم که آرد کافی برای مقابله با چربی کره وجود دارد. درضمن استفاده از کره ذوب شده نیز دلیلی است که برای تهیه این کوکی ها به مخلوط کن نیاز ندارید
  • شکر قهوه ای بیشتر از شکر سفید: رطوبت موجود در شکر قهوه ای نوید یک شیرینی بسیار نرم و جویدنی را می دهد. با این حال، شکر سفید هنوز لازم است. شکر سفید چون خشک است  به پخش شدن کوکی ها کمک می کند.
  • نشاسته ذرت: چرا؟ نشاسته ذرت به کوکی ها بافت فوق العاده نرمی می دهد . بعلاوه، به ضخامت و زیبایی کوکی ها کمک می کند.
  • زرده تخم مرغ: یکی دیگر از راه های رسیدن به یک کوکی شکلاتی فوق العاده خوشمزه، استفاده از یک زرده تخم مرغ اضافی است. زرده تخم مرغ اضافی باعث قوام، لطافت نرم و چسبندگی خمیر می شود. شما به 1 تخم مرغ + 1 زرده تخم مرغ، در دمای اتاق نیاز دارید.

به دلیل نرم بودن این خمیر چیپس های شکلاتی ممکن است سریع به خمیر نچسبند! پس تا زمانی که شکلات ها خوب به خمیر بچسبن باید مخلوط رو هم بزنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی 4
کوکی

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی

  1.  دو  و یک چهارم پیمانه آرد سفید (280گرم)
  2. یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  3.  یک و نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت (اختیاری)
  4. نیم قاشق چایخوری نمک
  5. 170گرم کره آب شده (اجازه دهید کره آب شده خنک شود سپس به مواد اضاف کنید)
  6.  150 گرم شکر قهوه ای
  7. 1 تخم مرغ بزرگ + 1 زرده تخم مرغ، در دمای اتاق
  8. 100 گرم شکر سفید
  9. 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  10. 1 و 1/4 فنجان (225 گرم) شکلات چیپسی نیمه شیرین یا تکه های شکلات
مواد لازم برای کوکی شکلاتی

2 نکته مهم در تهیه کوکی شکلاتی

  1.  خمیر را سرد کنید. خنک کردن خمیر کوکی در این دستور بسیار مهم است! اگر نمیخواهید خمیر کوکی شما در سینی فر پخش بشه، سرد کردن خمیر در اینجا اجباری است. این کار اجازه می دهد تا مواد بعد از مرحله مخلوط شدن خوب خود را بگیرند، اما مهمتر از همه: خمیر سرد منجر به کوکی های ضخیم تر می شود.خمیر کوکی را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 تا 3 ساعت و حتی تا 3 تا 4 روز در یخچال خنک کنید.       خمیر پس از سرد شدن کاملا سفت خواهد شد، پس قبل از فرم دادن، اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق بماند (تا کمی نرم شود).
  2. گلوله های خمیر کوکی را خیلی بلند بغلتانید، اگر گلوله های کوکی رو کمی بلند و تقریبان استوانه ای شکل بگیرید کوکی شما ضخیم تر از آب در می آید پس حتما این کار رو انجام بدین(مانند عکس و ویدیو)
کوکی شکلاتی 3
کوکی شکلاتی 1

آیا میتوان خمیر کوکی را فریز کرد؟

بله چرا که نه! شما میتونید خمیر های کوکی خود را به شکل گلوله های آماده(پس از خنک شدن)درون فریز قرار دهید و تا چند روز هروقت دلتان خواست چندتا گلوله خمیر کوکی شکلاتی را درون فر بذارید و به سرعت کوکی شکلاتی بپزید! قبل از قرار داد در فر باید اجازه دهید کوکی ها فریز شده به دمای محیط برسند.

طرز تهیه کوکی شکلاتی_1
طرز تهیه کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی شکلاتی

  1. آرد، جوش شیرین، نشاسته ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، کره ذوب شده، شکر قهوه ای و شکر سفید را با همزن بزنید تا گلوله های شکر قهوه ای باقی نماند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با همزن بزنید. در آخر عصاره وانیل را  اضافه کنید و با همزن بزنید. مخلوط رقیق خواهد شد. مخلوط مایع را داخل مواد خشک بریزید و با قاشق بزرگ یا کفگیر لاستیکی مخلوط کنید. خمیر بسیار نرم، غلیظ و چرب به نظر خواهد رسید. تکه های شکلات را اضاف کنید. ممکن است شکلات چیپسی ها به دلیل کره ذوب شده به خمیر نچسبند، اما تمام تلاش خود را برای ترکیب آن ها انجام دهید.
  3. روی خمیر را خوب بپوشانید و حداقل 2 تا 3 ساعت یا حداکثر 3 روز در یخچال بگذارید. من به شدت توصیه می کنم خمیر کوکی را یک شب خنک کنید تا کمتر  در فر پخش شود.
  4. خمیر را از یخچال خارج کنید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط کمی نرم کنید.
  5. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی های پخت بزرگ را با کاغذ روغنی و دستکش فر را  کنار بگذارید.
  6. با استفاده از یک قاشق کوکی یا قاشق غذاخوری، 3 قاشق غذاخوری کم (یا 60 گرم) خمیر برای کلوچه های XL یا 2 قاشق غذاخوری پر (یا 50 گرم) خمیر برای کوکی های متوسط/بزرگ اندازه بگیرید. به شکل یک توپ در بیاورید و مطمئن شوید که شکل آن بلندتر است نه پهن – تقریباً شبیه یک استوانه. این کمک می کند تا شیرینی ها ضخیم تر بپزند. با باقی مانده خمیر تکرار کنید. 8 تا 9 توپ خمیر را روی هر ورقه بیسکویت قرار دهید.( دقت کنید که هین توپ ها مثل کلوچه پخش میشوند پس مراعات اندازه سینی فر را بکنید و زیاد در سینی نگذارید)
  7. کوکی ها را به مدت 12 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن ها قهوه ای روشن شود بپزید. (کوکی‌های XL می‌توانند نزدیک به 14 دقیقه طول بکشند.) ممکن است پس از پخت کوکی ها نرم به نظر برسند ولی پس از سرد شدن سفت تر میشوند. پس به مدت 10 دقیقه روی ورقه پخت خنک کنید سپس در جای با گردش هوای مناسب اجازه دهید کوکی ها کامل خنک شوند.
  8. کوکی ها تا 1 هفته در یخچال سالم خواهند ماند.

آموزش ویدیویی طرز تهیه کوکی شکلاتی

جهت تماشای ویدیو فیلتر شکن خود را خاموش کنید

خرید برنج عنبربو

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید