Contents
کوکی کنجدی
این کوکیهای کنجدی ایتالیایی که با کره خامهای شیرین، دانههای کنجد برشته شده و کمی لیمو درست میشوند، یک شیرینی کلاسیک و خوشمزه است. آنها را می توان از قبل تهیه کرد و برای چند هفته – در دمای اتاق یا منجمد – در یک ظرف دربسته نگهداری کرد.

کوکی چیست؟
کوکی یک میان وعده یا دسر پخته یا پخته است که معمولاً کوچک، مسطح و شیرین است. معمولا حاوی آرد، شکر، تخم مرغ و نوعی روغن، چربی یا کره است. ممکن است شامل مواد دیگری مانند کشمش، جو دوسر، چیپس شکلات، آجیل و غیره باشد.
کوکی کنجدی چیست؟
بهتر است قبل از بررسی طرز تهیه کوکی کنجدی بهتر است اندکی راجع به تاریخچه این طرز تهیه کوکی ساده بدانیم:
کوکیهای کنجدی ایتالیایی که از سیسیل میآیند، نامهای مختلفی دارند: کوکیهای رجینا و/یا Biscotti della Regina. این نمونه از کوکی من کَره ای است، در مرکز کمی نرم و جوییدنی است این کوکی ها با پوست لیمو و عصاره وانیل مزه دار شده اند و عطری بی نظیر دارند.
مواد لازم
طرز تهیه کوکی کنجدی یک چیز است و مواد لازم آن چیز دیگر! حتما در اندازه گیری و دمای فر برای این پخت دقت لازم را بکنید وگرنه نتیجه خوبی حاصل نخواهد شد.
- آرد 250 گرم
- شکر دانه ریز 100 گرم
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- کره 113 گرم ، (کره بدون نمک، به مکعب های کوچک خرد کنید)
- زرده تخم مرغ 3 عدد (سفیده تخم مرغ را برای پوشش کنجد نگه دارید)
- 2 قاشق غذاخوری شیر(پر چرب)
- عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- پوست لیمو (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
- دانه های کنج 3/4 فنجان
برای پوشاندن خمیر کوکی در دانه کنجد به 3 سفیده کامل تخم مرغ نیاز نخواهید داشت (1-2 عدد کافی است). به راحتی فقط آنچه را که نیاز دارید تقسیم کنید و بقیه را برای دستور پخت دیگری ذخیره/فریز کنید.
نکات:
- خمیر این کوکی خیلی سریع(با دست یا در همزن) خود را میگیرد و به 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت در یخچال نیاز دارد.
- پس از پخت، این کوکی ها برای چند هفته در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- دانه های کنجد در فر زیاد قهوه ای نمی شوند. ابتدا آنها را برشته کنید.




کوکی کنجدی: چگونه آن را درست کنیم
- فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. یک سینی را با کاغذ روغنی شیرینی پزی بپوشانید.
- آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. کره مکعبی سرد را اضافه کنید و مخلوط را بین نوک انگشتان خود بمالید. بافت باید شبیه خرده های نان درشت باشد. زرده تخم مرغ، شیر، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید.(با دست یا با همزن: آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید. با نوک انگشتان خود (یا در صورت استفاده از میکسر) کره را به مخلوط آرد بمالید. بافت باید شبیه خرده های درشت باشد.)
- در صورت استفاده، زرده تخم مرغ، شیر، عصاره وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود (باید صاف و چسبناک باشد و خشک نباشد). خمیر را به شکل گلوله درآورید، با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه – 1 ساعت یا یک شبه در سرد بگذارید. سرد کردن به خمیر کمک می کند تا شل شود و چرخاندن آن آسان تر شود. حتی در صورت نیاز می توانید خمیر را یک شب استراحت دهید




4.پس از استراحت خمیر آن را به 8 قیسمت مساوی تقسیم کنید و هر 8 قسمت را به صورت لوله هایی 12 سانتی تقسیم کنید و هر لوله را 4 سانت 4سانت برش دهید.
5.تکه های خمیر را در سفیده تخم مرغ بزنید و در کنجد بغلتانید.
6.روی یک قالب بچینید و در دمای 175 درجه سلسیوس به مدت 30 دقیقه بپزید تا کوکی ها قهوه ای طلایی روشن شوند.
7.پس از خنک شدن کامل، کوکی ها را به مدت چند هفته در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. تا 1-2 ماه فریز کنید.

محصولات
-
برنج عنبربو شوشتر روزبه 10 کیلویی ارسال رایگان (امساله)
تومان1.150.000امتیاز 0 از 5