Contents
طرز تهیه پودینگ شکلاتی برنج
این دستور فقط یک دسر شکلاتی غنی نیست، بلکه یک پودینگ برنج شکلاتی است تمام عیار است. برای تهیه این پودینگ شما به مواد تشکیل دهنده مناسب نیاز دارید که با برنج مناسب شروع می شود. مطمئن شوید که از برنج عنبربو استفاده کنید تا بافت دسر خامه ای داشته باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پودینگ شکلاتی برنج
- دو پیمانه برنج عنبربو پخته(بهترین کار استفاده از برنج باقی مانده شب گذشته است)
- یک قوطی 300گرمی شیر تغلیط شده
- شکلات نیمه شبرین 30گرم(خرد شده)
- 4 قاشق غذاخوری کره
- یک دوم پیمانه شیر
- 2 زرده تخم مرغ
- 2 قاشق چای خوری وانیل
- پودر شکلات و خامه زده شده برای تزیین

مرحله 1
در یک قابلمه، شیر تغلیظ شده شیرین و شکلات را با هم مخلوط کنید، روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره را اضافه کنید؛ هم بزنید تا ذوب شود. شیر، زرده تخم مرغ، وانیل و برنج را با همزن بزنید.
مرحله 2
به پختن ادامه دهید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند، حدود 5 دقیقه.
مرحله 3
در فنجان های دسر بریزید.
مرحله 4
پودینگ شکلاتی برنج را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید. روی آن خامه زده شده و شکلات ریش ریش شده بریزید.
روش پخت پودینگ
برای شروع پخت پودینگ برنج شکلاتی، ابتدا باید با آب کردن شکلات با شیر تغلیظ شده روی حرارت کم، یک بیس شکلاتی خوب و خامه ای ایجاد کنید. (از حرارت ملایم استفاده کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کف تابه نسوزد.) سپس کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حالت مخلوط حالت ابریشمی به خود بگیرد و سپس شیر، تخم مرغ و برنج را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید. این آخرین مواد به شما کمک می کند تا پودینگ برنج شما بیشتر خامه ای و جامد باشد تا مایع و سوپ مانند. برنج عنبربو برای این پودینگ مناسب تر است چون چسبندگی بالایی دارد و پودینگی یک دست جامد به عمل میاورد.